Palkanlaskenta

Palkanlaskenta

Palkanlaskennan ulkoistaminen antaa yritykselle mahdollisuuden keskittyä olennaisiin asioihin – eli omaan liiketoimintaan.

Amipro Service voi ottaa hoitaakseen koko yrityksen palkanlaskennan sekä muun taloushallinnon, sillä olemme täyden palvelun tilitoimisto. Palkanlaskennan ulkoistaminen Amipro Servicelle pienentää riskejä ja tehostaa toimintaa, ammattimainen henkilökuntamme pitää siitä huolen.

Amipro Servicen palvelutarjonta on tilitoimistolle ennenkuulumattoman laaja ja monipuolinen ja sen hyödyt tulevat esiin taloushallinnossa. Voitte esimerkiksi hyödyntää Intranet-ohjelmistoamme, josta tuotetaan sähköinen palkanlaskenta-aineisto ja näin ollen hoitaa palkanmaksun sähköisesti. Lisäksi saatte kauttamme vuokrattua ja ylläpidettyä kulunvalvontalaitteistot, jotka voidaan myös yhdistää Intranetiin.

Tunnemme myös toimialakohtaiset työehtosopimukset ja olemme edelläkävijöitä nykyisten palkanlaskentaohjelmistojen tuntemisessa ja kehittämisessä. Älä siis epäröi, vaan ota yhteyttä jo tänään ja räätälöidään yrityksellenne sopiva taloushallinnon tai tilitoimiston paketti.

Ota yhteyttä